Inauguració oficial de l’Acadèmia ProfesDeCiències

Ja ha passat molt de temps des de que vam pensar que seria una bona idea crear ProfesDeCiències, un espai on els alumnes aprengueren que no hi ha res impossible si realment volen aconseguir-lo. Després de molt de treball de formació, disseny, adequació, cerca, selecció, muntatge i neteja ja ha arribat el dia de la Inauguració oficial de l’Acadèmia Profesdeciències el proper 11 d’octubre. Vos esperem!

Inauguració oficial de l’Acadèmia Profesdeciències

Com es evident, la inauguració de l’Acadèmia Profesdeciències es realitzarà a la nostra sede que es troba al centre d’Almassora, just al costat de l’ajuntament i del Mercat Central. Concretament estem a la Plaça Pere Cornell, 8 Planta baixa. No té perduda.

profesdeciencies

Doncs bé, el proper 11 d’octubre a les 19 hores anem a celebrar la inauguració oficial del nostre Centre on esperem la visita de les nostres familiars, del nostres alumnes, d’algunes autoritats,  alguns mitjans de comunicació com la Televisió d’Almassora i, per suposat, tu si t’animes.

 


Compartirem uns moments molt especials per a nosaltres, ja que aquest projecte és un somni fet realitat, no a soles pel fet d’oferir un servici per a qui ho necessite sino perquè és una gran ocasió per a conèixer persones extraordinàries i ajudar-les a aconseguir els seus propis somnis. Tot sempre en grups reduïts i pensant sempre en l’aprenentatge del nostre alumnat, fomentant el desenvolupament personal i proporcionant tècniques per a fomentar la seva autonomia.

poster-profesdeciencies

Per si no podeu acudir, anem a presentar-vos alguns racons del nostre centre com per exemple, el rètol de l’entrada principal, la decoració que hem ficat a la cristallera lateral o el meravellós rellotge matemàtic que tant ens agrada:

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

A més a més, el nostre Centre compta amb un rebedor per a que els nostres alumnes esperen el seu torn, un petit despatx obert pensat per a que els nostres mestres parlen en el nostres profes.

Evidentement, compten també amb aules per atendre al nostre Alumnat:  la sala Marie Curie, la primera persona a la qual se li van concedir dos Premis Nobel en dues categories diferents, especialment preparada per a classes de Primària i ESO, i la sala Isaac Newton, en honor a un dels científics més importants de la història de la humanitat, especialment preparada per a classes de Batxillerat i Universitàries.

En definitiva, ja ho tenim tot a punt per començar. Esperem que siga del vostre agrado.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *