QuantumFracture, vídeos per aprendre física d’una forma diferent

En aquest món on Internet ja forma part de les nostres vides és un error no utilitzar les ferramentes que ens proporciona per aprendre. És el cas dels vídeos de Youtube que són tan vàlids per a pasar el temps com per augmentar els nostres coneixements. És per això que ens complau presentar-vos QuantumFracture, vídeos per aprendre física d’una forma diferent d’un canal de Youtube que ens ofereix vídeos per aprendre física d’un forma diferent. Si vols millorar la teva comprensió sobre aspectes de la Fïsica a nivell batxillerat o superior no te’ls pots perdre.

QuantumFracture

QuantumFracture, vídeos per aprendre física d’una forma diferent

D’una forma amena, amb animacions, humor i molta física el canal de Youtube QuantumFracture creat per Crespo ens ofereix explicacions científiques a temes tan importants com la Termodinàmica, Relativitat, Cosomologia, Mecànica cuàntica, etc. A més a més, també podreu trobar xerrades amb altres youtubers en forma de vídeos en directe.

A mode d’exemple hem seleccionat tres vídeos que ens han agradat especialment.

El primer d’ells s’anomena El Descubrimiento que se le Escapó a Einstein i en ell, a més de veure que la ciència té històries molt humanes, també podem aprendre algunes coses de la Cosmologia.

El segon d’ells es titula “Las leyes de Newton en 2 minutos”, on en una mica més d’aquest temps ens explica les tres lleis que ens expliquen tota la Dinàmica Clàssica.


I el tercer d’ells, pot ser el que més ens ha agradat d’aquesta terna, es titula “Las Leyes de la Termodinámica en 5 Minutos”. I com no podia ser d’altra forma ens fa una excel·lent introducció a l’apassionant món de l’energia interna, el treball, la calor, la temperatura i l’entropia.

Si t’han agradat els vídeos i vols veure més, vos aconsellem no deixar de veure el canal, a més a més de seguir-lo en les altres xarxes socials on també està present:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *